Starters op de woningmarkt - Zondag met Lubach (S09)


Mika 161
Mika 161

kut huuzen

Vor Tag
janee11able
janee11able

Lol hij heeft echt die domeinen geclaimed, check vestingindutchhousing.com

Vor 2 Tage
Jonas Kellens
Jonas Kellens

In België is er ook iets gelijkaardig aan de gang. Ik hoorde dat er in Gent rijen van huizen worden opgekocht, platgegooid en verdeeld in huisjes om te verhuren/verkopen.. alles voor de winst :-). Nu zijn er wooncooperatieven (buurtbewoners die samenkomen en zoeken naar een oplossing om te zotte prijzen te drukken). Op een bijeenkomst van buurt bewoners kwamen verschillende sprekers hun initiatieven uitleggen. Waar ik naartoe wil is dat burgers samen zullen moet werken om te vechten tegen de grote investeerders met poen en huizen opkopen met oog op winst. Alleen kan je het moeilijk niet winnen maar misschien lukt het tezamen. Werk samen, projecten, om samen met velen huizen op te komen om dan aan normale prijs te verkopen aan mensen die anders geen huizen kunnen vinden vind ik een mooi initiatief. Cohousing initiatieven ontspringen uit de grond. Als de regering niets doet dan zal het van onderuit moeten komen. Hopelijk kon ik een zaadje planten om ook bij jullie meer burger initiatieven te laten ontstaan, maar misschien zijn ze er al! Het is natuurlijk iets nieuw.. ontstaan uit de noodkreet van de dure prijzen. Informeer je goed, maar sta toch open om meer bij te leren want samen lukt het beter dan alleen. Succes. PS: Ik ben ook nog aan het zoeken om te kopen ooit.. als tijdelijke oplossing ook maar huren, nu 28 jaar en nog geen huis, zoals zoveel jongeren die ik ken.

Vor 3 Tage
Sjors Grandiek
Sjors Grandiek

hij heeft het domein ook echt gekocht!

Vor 6 Tage
ultimatefantasy1
ultimatefantasy1

Partij oprichten die strijd voor de woningmarkt? misschien een idee

Vor 7 Tage
Mats B
Mats B

''Investeer hier maar pannenkoek''

Vor 8 Tage
Darth Rockonor
Darth Rockonor

0:40 als de docent wiskunde mij iets vraagt

Vor 10 Tage
M. Roest
M. Roest

Voor mensen die denken dat emigratie geen optie is voor millenials wil ik bij deze een paar grof geschetste strategieën uitlichten. Helaas zijn deze strategieën makkelijker voor de ene dan de ander, maar in ieder geval zorg je er dan voor dat andere starters wel de kans hebben die deze strategieën minder goed kunnen uitvoeren. 1. Zorg ervoor dat je op afstand werkt. Dit kan voor: programmeurs, UX designers, online marketing en dergelijke 'digitale banen'. 2. De creatievere versie: bijles geven via het internet. Veel millenials beschikken over kennis, het verkopen van deze kennis middels bijles geven is een optie. Als je in een goedkoop land zit en nog steeds minimumloon kan verdienen dan heb je het prima daar. 3. Vind werk in het desbetreffende land zelf. Er zijn voldoende backpackers die je er wegwijs in kunnen maken, je verdient niet het meest maar in ieder geval kun je leven op jouw manier. Een andere optie is simpelweg in goedkope plekken van Nederland te zitten of goedkopere plekken in Europese omliggende landen te vinden. Nederland is klein. Andere landen opereren op een manier dat wij minder gewend zijn en vaak als slechter ervaren, maar ik durf te wedden dat als je er slim over nadenkt dat je de meeste voordelen van Nederland wel kunt behouden. Helemaal als een vlucht heen en weer + eventuele visum goedkoper is dan de huur (2000 euro + 200 euro huur per maand is ongeveer net zo duur als 500 euro huur per maand, de wereld ligt aan je voeten). Een andere reden om niet te starten in dit land is simpelweg om de hypothese te testen: hebben we het wel beter hier? Er zijn voldoende Nederlanders die hierop "ja" zeggen en weer terug zijn gekomen, er zijn ook voldoende Nederlanders die hierop "nee" zeggen en voor een lange tijd (of altijd) wegblijven. In beide gevallen kom je op een beter pad uit: als je terugkomt ben je dankbaarder voor dit land en als je wegblijft dan ben je blij dat je bent weggegaan.

Vor 10 Tage
Very leuk dit
Very leuk dit

Waarom moet een boer nou weer plat praten.

Vor 14 Tage
AliceDiableaux
AliceDiableaux

Dus, wanneer communistische revolutie? Ik heb mn zwarte en rode vlaggen, mn bivakmuts, mn molotov cocktails én mn draagbare guillotine alvast klaarstaan hoor jongens.

Vor 14 Tage
Ilan Smolders
Ilan Smolders

eindelijk

Vor 13 Tage
Judith van Dijkhuizen
Judith van Dijkhuizen

Wonderful, as usual!

Vor 15 Tage
Mare Van Hove
Mare Van Hove

Wat ik mij afvraag: waarom heeft die dame op 10'17'' een shirt met een daarop gedrukte stropdas aan?

Vor 16 Tage
Lolsuprise Beanieboosfun
Lolsuprise Beanieboosfun

HAGA

Vor 17 Tage
Zap
Zap

huren is voor de buren

Vor 19 Tage
Sven Engels
Sven Engels

ff serieus wat is die lach die je contstant op de achtergrond hoort? 9:58

Vor 22 Tage
overlord2304
overlord2304

Laat die belegers en starts het gewoon zelf uitzoeken man, en dan bedoel ik ook gewoon dat de overheid ophoud zich met de huizen markt te bemoeien, zal je zien dat er ineens een stuk meer (huur)woningen zijn (overigens de belasting we laag laten, de overheid heeft geen recht op jou geld of dat van belegers). Overigens we lopen niet 'elk jaar 1.2 tot 1.5 miljard mis', we BESPAREN elk jaar als volk zeinde gezamelijk 1.2 tot 1.5 miljard, laat ze in de tweede kamer het budget gewoon maar met 1.5 miljard per jaar verlagen.

Vor 24 Tage
John Mulder
John Mulder

zn content begint steeds meer op de jimmy kimmel show the lijken...

Vor 25 Tage
Keser Jdkdkdkdkdkd
Keser Jdkdkdkdkdkd

die rutte is toch ook echt zo een schoft he

Vor 26 Tage
Lucas Van Hattum
Lucas Van Hattum

Kom in breukelen wonen hier staan er genoeg leeg

Vor 26 Tage
ViralHorses
ViralHorses

Gahaha

Vor 27 Tage
ViralHorses
ViralHorses

11:35 he really did. Hahaha nice

Vor 27 Tage
Graafvaag
Graafvaag

Nu voel ik me schuldig dat ik mijn huis in Den Bosch afgelopen maart aan een belegger heb verkocht!

Vor 27 Tage
Sage ‘Yes Sir’ Northcut
Sage ‘Yes Sir’ Northcut

Lol dat pannenkoekenhuis is True Story

Vor 29 Tage
Leon Kleijn
Leon Kleijn

afschieten die pandjesmelkers

Vor Monat
Michiel1972
Michiel1972

En nog triester is dat het geld waarmee de woningen worden opgekocht en gefinancierd door die beleggers (investeerders) uit het niets wordt gecreëerd. De huizen worden puur gefinancierd met het privilege dat bankiers hebben gekregen om zich legaal bezig te mogen houden met valsmunterij. Lees voor de aardigheid het boek "Geld komt uit het niets" van Ad Broere. Ons hele financiële systeem is één grote ponzifraude. Dat zullen ze straks wel weer verbloemen in het WRR rapport over het geldstelsel waaraan nu al twee jaar wordt gewerkt, naar aanleiding van het burgerinitiatief OnsGeld.

Vor Monat
Colours619
Colours619

rare versie van team coco

Vor Monat
Thijs Wijnmaalen
Thijs Wijnmaalen

Hij weet altijd weer de vinger op de zere plek te leggen! Hopelijk gaat de politiek hier een keer naar kijken en aan doen

Vor Monat
Joeri Van Aalzum
Joeri Van Aalzum

Pino: ik heb dit huisje gekocht hagagagagaga

Vor Monat
Joeri Van Aalzum
Joeri Van Aalzum

In welke tent wilt u?

Vor Monat
Meryem JABRY
Meryem JABRY

Rutte is weer aan het kutten! Surprise Surprise!!

Vor Monat
milly
milly

JOHANNES VELDHUIZEN !!!! sssssst hij wil in stilte opereren. hahaha

Vor Monat
PbPomper
PbPomper

Martkwerking.... briljant!

Vor Monat
Rachel Kerkdijk
Rachel Kerkdijk

Wauuw ik keek deze video, klikte een andere video aan en kreeg gelijk een reclame met: geïnteresseerd in vastgoed beleggen?

Vor Monat
Chiszle
Chiszle

Voor de pandjes baasjes van Amsterdam: Check de water spiegel onder je huis. Als je op houten palen zit ^^, Hout rot. Snel afzetten dat krot.

Vor Monat
George Gough
George Gough

Haha, ook echt die urls gelinked aan het pannenkoekenhuis!!

Vor Monat
Pfirtzer
Pfirtzer

Johannes Veldhuizen is dat niet de alias van lelijke prins met grote bril van die 500+ huizen?

Vor Monat
Marvick Lentz
Marvick Lentz

Piter Jouke dames en heren.

Vor Monat
Tvde1
Tvde1

Niks van gemerkt, en ik ben 19

Vor Monat
sharetje LOL
sharetje LOL

Ligt het aan mij of hoor ik Pascal van Itsyntrax lachen😬

Vor Monat
Leo Bekker
Leo Bekker

Die KUTPRINS moeten ze DOODSKIETEN !!!

Vor Monat
Fluxquark
Fluxquark

Oplossing: Maximaal 1 huis per persoon, je kan alleen huren van de overheid, die het geld gebruikt om meer sociale huurwoningen en starters woningen te bouwen. In steden waar woningnood is mag je alleen een huis hebben als je er minstens 9 maanden per jaar woont. Alle panden die nu van huisjesmelkers of beleggers zijn worden per direct bezit van de overheid en aan starters verkocht, de eigenaars mogen 1 huis voor zichzelf houden.

Vor Monat
Fluxquark
Fluxquark

Kunstmatige schaarste in een kapitalistische economie is niet heel verrassend want het komt zo vaak voor. We moeten het radicaal anders doen, huizen zijn om in te wonen, niet om winst te maken. Een systeem waar huizen allemaal worden gebruikt om mensen uit te knijpen is een slecht systeem.

Vor Monat
Zap
Zap

amen

Vor 19 Tage
Easily Gamer
Easily Gamer

Kunnen we stemmen op Lubach als president, geweldig en interessant de Jezus zeg...

Vor Monat
Rick Meijer
Rick Meijer

Wonend in het buitenland, begreep ik niet hoe dat nou kon.. Nu dus wel. Met dank aan Mark, 1e huis lage overdrachtsbelasting, 2e huis 100% lijkt me. met dank aan de vvd

Vor Monat
Kay v. Marrewijk
Kay v. Marrewijk

We weten allemaal toch dat zulke politieke kwesties veel te serieus zijn om aan politici over te laten??

Vor Monat
the 9th planet
the 9th planet

Lubach... Ik heb geen woorden voor jou grootsheid.

Vor Monat
Meneer jojo
Meneer jojo

*JOHANNES VELDHUIJZEN*

Vor Monat
to ninho
to ninho

Ik heb nieuwe kartonnen dozen te koop ;slaapt heerlijk. Verdere informatie op VVD.org

Vor Monat
Per07
Per07

Stop met zeiken en ga lekker in Purmerend, ridderkerk, zoetermeer of nieuwegein wonen. “Nee, dat is te min”.

Vor Monat
Alpár Márton
Alpár Márton

Tipikus kettős mérce. A kínaiak is építettek kerítést a migránsok ellen, szülőfalusi stadion a határon túl is volt, „K vonat” is létezett (újságokról és bírókról hogy ne is beszéljünk). Őket miért nem piszkálják?

Vor Monat
Attila Jakab
Attila Jakab

Heel erg bedankt voor je gastheer! Je ziet de waarheid. Ons land zal worden verwoest, maar de video is gericht op een man, maar een heel team probeert ons land te exploiteren. Help mensen niet te weten wat ze moeten doen. De dictatuur van het Oosten is in opkomst. We zijn verarmd en deze sombere heren klampen zich vast aan hun zakken. :(

Vor Monat
daniel visscher
daniel visscher

En dan kan je geen koophuis betalen omdat je wordt geminderd op je studieschuld. Sparen voor een koophuis is lastig want: Je bent al je spaargeld kwijt aan huur. En als je dan iets hebt gevonden is er iemand met een flinke zak geld die 30 000 boven de vraagprijs weg geeft. Het is oneerlijk dat we geld blijven weggooien in de zakken van investeerders, en zelf niks kunnen opbouwen voor onze oude dag. Ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken als wij met ons 72e met pensioen kunnen.

Vor Monat
Jikeee
Jikeee

Dit is toch om woest van te worden?

Vor Monat
Piet Buks
Piet Buks

Kan de filmpjes van Lubach altijd goed waarderen, scherp en accuraat! Echter, in dit geval slaat hij de plank een beetje mis. Wellicht schemert zijn D66 voorkeur toch een beetje door... Hij vergeet namelijk de 2 belangrijkste oorzaken van het woningtekort: 1. De lage rente (Met dank aan de EU. Hierdoor kunnen investeerders/beleggers makkelijk aan geld komen. Met dank aan de EU) 2. Immigratie (hij benoemd wel de enorme wachtrij bij de sociale huur. Maar niet dat deze mede wordt veroorzaakt door de gigantische aantallen migranten welke ook allemaal huisvesting nodig hebben)

Vor Monat
ant afca
ant afca

overbevolking

Vor Monat
Gijs Van Zadelhoff
Gijs Van Zadelhoff

0:52 dat is mijn oom!!!!!!

Vor Monat
Roos Hande
Roos Hande

Tegenwoordig kom je overal in dienst als uitzendkracht en die mogen 5 jaar tijdelijke contracten aaneengesloten geven totdat ze je na 5 jaar eruit willen. Vast dienstverband bestaat niet meer. Enkel nog de oudere generatie hebben deze. Allemaal kabinet Rutte, jullie doen het zelf door op hem te stemmen.

Vor Monat
cristian Stegeman
cristian Stegeman

Gewoon minder mensen

Vor Monat
Timolucas
Timolucas

en die dochter van Bernard Junior is gewoon op Insta te vinden

Vor Monat
Noël Swaak
Noël Swaak

Hallo ik wil vandaag hier mijn passie delen, ik ben Noël Swaak en ik hou van chinese kutjes. Ze komen uit mijn kelder, ze worden goed verzorgd, het zijn scharrelchinesen. De kutjes komen in alle soorten en smaken Zoals, Bami, Nasi, Kroepoek (is lekker knapperig) Hond en kat! Soms koop ik ook chinese babies online voor 370 euro. Ik verkoop ze ook! Is er iemand geïnteresseerd? Laat me het weten! Er is genoeg voor iederen er bestaan toch teveel chinesen. Kerst korting 10%, als je mijn kanaal ff bekijkt want ik ben een epic fortnite gamer dan krijg je 20%! Alleen deze kerst, Groetjes Noël en Fay.

Vor Monat
lisa van der gevel
lisa van der gevel

Wie heeft geprobeerd die link te zoeken?

Vor Monat
GamendeGamer YT
GamendeGamer YT

Hier in Nijmegen ook al wij wonen in een nieuwbouw huis en er zijn 3 rijtjes gebouwd alle 3 de hoekhuizen zijn gekocht met het doel om te verhuren

Vor Monat
Coen Schuurmans
Coen Schuurmans

En grappen over stints maken

Vor Monat
whyeveryusernamegone
whyeveryusernamegone

Jullie ook meteen de video gepauzeerd en naar investingdutchousing. com gekeken? XD

Vor Monat
B vonHk
B vonHk

Een belegger zorgt er wel voor dat een woning beschikbaar komt voor de huurmarkt. Er is een woningtekort in veel gebieden, als de belegger niet koopt zouden minder huurwoningen beschikbaar zijn en is het enige alternatief kopen. Kopen wil ook niet iedereen of heeft daar geld voor. Lage rentestand stuwt de prijzen op aangewakkerd door economische ontwikkelingen en schaarste. Op zich zijn er nog best wel betaalbare woningen in Nederland alleen niet in ieders favoriete buurt / gemeente/provincie.

Vor Monat
Arjan Bos
Arjan Bos

Opvallend dat er op marktplaats nagenoeg alleen advertenties staan waar Stints worden gezocht! (00:25) http://www.marktplaats.nl/z/stint.html?query=stint¤tPage=1

Vor Monat
Janne Verwijst
Janne Verwijst

Moet je pinos lach horen op 15:07

Vor Monat
the Game Hunter
the Game Hunter

Hij heeft de webside serieus gemaakt

Vor Monat
KIKZORZZZ
KIKZORZZZ

Kan deze man niet onze president worden!

Vor Monat
Solshard
Solshard

De mensen willen dit toch zelf? Ze stemmen allemaal op de VVD.

Vor Monat
Diana B
Diana B

dankjewel voor deze video ER MOET HIER IETS AAN GEDAAN WORDEN

Vor Monat
KOSTIN
KOSTIN

*Kapot* grappig🤣🤣🤣 Echt een leuke show!!

Vor Monat
msh1044
msh1044

Verhuur limiet. Er mogen niet meer dan X panden per straat als huurpand aangemerkt worden. Straten die meer panden hebben moeten daarna gewoon het pand of appartement particulier verkopen. Bezit je meer dan 2 panden dan betaal je 35% belasting over de winst die je maakt op de verkoop van je huis. De VVD was er toch voor de huizenbezitters? Niet voor de creatie van meer huurwoningen.

Vor Monat
AltijdPepijn
AltijdPepijn

http://www.ad.nl/binnenland/plots-40-000-bezoekers-op-site-pannenkoekenhuis-na-actie-lubach~a17177da/

Vor Monat
Rudy Nathan
Rudy Nathan

Thanks VVD stelletje eendimensionale ordinaire kk proleten

Vor Monat
Jana van Rossum
Jana van Rossum

Dit soort items zijn altijd het beste van ZML. Al heb ik er zelf niks mee te maken, ik vind t een heel goed item

Vor Monat
Loek Lodewijck
Loek Lodewijck

Iemand ziet daar met een maffe lach... huuuhuuuu huuuuuh

Vor Monat
radiofun232
radiofun232

Die bernhard is wel een "prins": 590 adressen in Amsterdam. Zeg per adres 800 Euro p.m. dan is dat een inkomen van 590 x 800 =472000 Euro per maand. Tijd voor doelgerichte belastingen van de Gemeente Amsterdam voor dit soort grootbezitters die de woningmarkt in Amsterdam verstoren. Van die belastingen nieuwe sociale woningbouw realiseren.

Vor 2 Monate
Lucas
Lucas

Als ik die Bernard junior zie met die duikbril op zijn harses, dan krijg ik toch echt de neiging om de guillotine tevoorschijn te halen. Zo grootvader, zo kleinzoon blijkt.

Vor 2 Monate
comey2610
comey2610

Best geschokt dat hij bijna 600 huizen bezit....

Vor Monat
Kjewd Meijer
Kjewd Meijer

6:00

Vor 2 Monate
MrSwaggMofo
MrSwaggMofo

Wederom de spijker op z’n kop geslagen

Vor 2 Monate
LimaVictor
LimaVictor

Wat is ons meer waard? Een paar grootkapitalisten, of duizenden starters? Ik zeg onteigenen die hap. Het leed van die paar grootkapitalisten valt in het niet bij de problemen op de woningmarkt.

Vor 2 Monate
bart a
bart a

Complexe materie de huizenmarkt in Nederland. Vergeten wordt dat het vele duizenden mensen ieder jaar weer naar Nederland immigreren en toch een sociale sector woning scoren . De studentenhuisvesting steeds meer wordt gedomineerd door buitenlandse studenten( rond de 50 %). Voor iedere Nederlandse student die in het buitenland gaat studeren krijgt Nederland er 4 of 5 terug . Zij genieten kennelijk ook voorrang . Gemeenten die denken de , al dan niet tijdelijke, arbeidsmigrant/expat te moeten huisvesten . Gemeenten die krakende illegalen en uitgeprocedeerden de hand boven het hoofd houden. Het jarenlang ingeschreven staan bij een coöperatie is niet nodig? De "scheefhuurder" die van zijn gezinsinkomen boven netto euro 1900 , euro 1200 moet gaan verwonen.Sparen voor een koopwoning zit er dan niet in. Het vreemde spanningsveld ; de periferie van Nederland kampt met leegstand gecombineerd met de aanzuiging door het Randstedelijk gebied tot ver over de grens. Nederland deelt ruimhartig zijn woningvoorraad met de internationale gemeenschap maar kan onmogelijk alle mensen van dit basisrecht voorzien. Het lukt niet eens om 0,003 % van de wereldbevolking van betaalbare huisvesting te voorzien laat staan de 99,997 % anderen.

Vor 2 Monate
ichtus101
ichtus101

+Erik Eti Smit Bait and switch!

Vor Monat
PbPomper
PbPomper

Universiteiten krijgen vaak geld vanuit de overheid voor elke buitenlandse student.

Vor Monat
Erik Eti Smit
Erik Eti Smit

Het is een beetje alsof je aan tafel zit met een asielzoeker en de regering. Er liggen 20 koekjes op tafel. De regering pakt er 19 van de 20 en zegt tegen jou : Kijk uit, die asielzoeker pakt jouw koekje.

Vor Monat
Erik Eti Smit
Erik Eti Smit

Die sociale huuwroningen zíjn ook voor immigranten. Maar ook voor Nederlanders met een laag inkomen , en ze zouden zeker ook voor de middeninkomens moeten zijn. Maar de afgelopen jaren is het merendeel van de sociale huurowningen afgebroken of verkocht, zodat de wachttijden nu oplopen tot 10 of 20 jaar.

Vor Monat
TheDeepVoiceGuy
TheDeepVoiceGuy

Op naar de doktor!

Vor 2 Monate
Samuel
Samuel

Wat een pauper gezeur zeg

Vor 2 Monate
Deborah H.
Deborah H.

Hoeveel mensen willen een huis vs hoeveel huizen zijn er? Klopt die balans wel?

Vor 2 Monate
Dj Khaled
Dj Khaled

VVD bedankt voor het vernietiging van onze generatie ik ben 21 jaar Hbo-er die nog bij zijn ouders woont en geen fucking kamer kan vinden

Vor 2 Monate
Rebel 82
Rebel 82

Onzin! Ik werk vanaf mn 16e , en ik kon op mn 26e een huis kopen. Als jij een paar jaar hard werkt en de huizenmarkt gaat vanzelf omlaag, kun jij gewoon een huis kopen. Je moet alleen geen kuddedier zijn en slim nadenken.

Vor Monat
Dash Perú
Dash Perú

Niemand zou meer dan 1 huis moeten mogen bezitten. Het is gewoon krankzinnig dat 1 persoon 500 huizen heeft terwijl veel mensen gewoon geen huis kunnen betalen. Ga lekker postzegels verzamelen ofzo.

Vor 2 Monate
Jeroen Doorman
Jeroen Doorman

Pannenkoeken huis is Best ... geweldig :)

Vor 2 Monate
Steebz Sta
Steebz Sta

Omdat mensen perse in de randstad willen wonen..waarom is my een raadsel a.s je de helft v je inkomsten aan huur af moet staan. Kleinere dorpen in oost en noord van het land kan je prima betaalbaar wonen. En studenten moeten niet zeuren die zyn later allemaal net zo goed werkzaam bij een bedrijf of overheid waarin ze klanten bestelen.

Vor 2 Monate
Anton Do
Anton Do

Immigratie is de voornaamste oorzaak van het woningtekort. Waarom wordt daar niet over gesproken?

Vor 2 Monate
Snop Snap
Snop Snap

Kom net het ziekenhuis uit ivm gebroken elleboog maar heb 15 min gelachen echt niet goed dit😂

Vor 2 Monate
sub op nick35nl en deaboneer op waarom games
sub op nick35nl en deaboneer op waarom games

Hoor Die lach bij 2:00

Vor 2 Monate
Donald Anderson
Donald Anderson

Nog bedankt Stef Blok en Mark Rutte!

Vor 2 Monate
DahRealElmo i
DahRealElmo i

Pinooo!

Vor 2 Monate
Alex stevensen
Alex stevensen

Kunstmatige lage rente van de centrale bank, beperkte bouwgrond door gemeentes en massa immigratie. Allemaal overheidsbeleid. Maar die kan natuurlijk nooit het probleem zijn in de marxistische overheids wereld van lubach. En wat hoor ik daar? dan lopen 'we' belastinggeld mis?.. bizar. En die speculanten verhuren de boel weer dus dat kan niet echt de oorzaak zijn van krapte. Er is een speculatie bubble dat wel. Eigenlijk is er sinds de tweede wereldoorlog al krapte op de 'huizenmarkt' dankzij 'de overheid', 'woningnood' is compleet onnodig. Een houten shalet koop je voor 20/30 duizend. Dat geeft een indicatie van prijzen op een echte vrije markt. Maar iedereen blijft de verkeerde kant op kijken. Ik ben ook klaar met democratie. Julie doen het eigenlijk gewoon zelf.

Vor 2 Monate
TobyD34TH
TobyD34TH

Wij starters moeten gewoon weer gaan kraken; Het land terugeisen voor het proletariaat!

Vor 2 Monate
Mo Jo
Mo Jo

Doe er maar lacherig over ,volk dom houden

Vor 2 Monate
Moseh Khayim
Moseh Khayim

Niets ten nadele van Lubach hoor, dit probleem is namelijk veel groter, maar ik mis de berichtgeving rond de sociale woningbouw, waar het ook een puinhoop is. Schijnbaar is dat niet belangrijk of juicy genoeg voor het merendeel van de media en politiek.

Vor 2 Monate
Ronald Kraijesteijn
Ronald Kraijesteijn

Briljant filmpje. Blij dat ik geen starter ben

Vor 2 Monate

Nächstes Video

IRYU-Team Medical Dragon S04E11 WEB x264-WaLMaRT [eztv] | stream 2007 | Abdeckplane Gewebeplane Industrieplane Schutzplane Bau Holz Garten Plane Ösen