Starters op de woningmarkt - Zondag met Lubach (S09)


Greedo Kenobi
Greedo Kenobi

Arjen... kadootje. Op 1:33 , je snapt het meteen als je het ziet lol. http://youtu.be/m5ielXoQCMA

Vor 11 Tage
Roy Earle
Roy Earle

dus de hele markt is naar de knoppen vanwege....Pino? nu heb ik echt alles gezien.

Vor 11 Tage
Vladi Zagro
Vladi Zagro

Paar van die beleggers vermoorden, kijk hoe alles verandert in Nederland, simpel...

Vor 15 Tage
I Commando
I Commando

Het wordt tijd dat we het spel "monopoly" verbieden. Mensen draaien te ver door.

Vor 17 Tage
DollarRoute66
DollarRoute66

Al die linkse zeikers hier. Beleggers hebben ervoor gewerkt en hebben ee rcht op. Dus zeik niet.

Vor 22 Tage
Kip Kippetje
Kip Kippetje

In Azië kan dit zelfs niet, daar kan je enkel grond en huizen kopen als je daar zelf geboren bent. Dan kan je het alsnog min of meer omzeilen maar het is wel iets minder makkelijk dan hier.

Vor 22 Tage
Ruben van Oostenbrugge
Ruben van Oostenbrugge

Als ik mijn huis splits, is het zeker 30% meer waard, maar dat mag niet van de gemeente. Er zijn genoeg investeerders die gebouwen willen ombouwen tot apartementencomplexen of appartementen willen bouwen op braakliggende terreinen, maar ook hier vertraagt en ontmoedigt de gemeente. Ik vermoed dat dit niet alleen in mijn gemeente speelt en dat de overheid dus bewust of onbewust de schaarste van woonruimte in stand houdt. Ik begrijp met de beste wil van de wereld niet waarom beleggers weer de schuld krijgen. Zij voeren slechts transacties uit die door de markt zelf gedicteerd worden. Het enige wat ze doen is het verschaffen van liquiditeit, net als banken met hun hypotheken. Mijn hypothese: het creëren van betaalbare woonruimte wordt door gelobby door partijen die daar belang bij hebben tegengehouden zodat starters niet zelf iets kunnen financieren en wel akkoord moeten gaan met de 30-jarige molensteen om hun nek. Kut. Nu klink ik echt als een complotdenker. Maar ik ben niet verbitterd. Het is wat het is.

Vor 22 Tage
Aviation and Cars
Aviation and Cars

JOHANNES VELDHUIZEN!!!

Vor 22 Tage
Hibernation
Hibernation

dat startershuisje heeft wel iets weg van een hakenkruis volgens mij

Vor 23 Tage
Jesse Stam
Jesse Stam

En studenten maar lenen en lenen...... "STUFI pakken" totdat ze erachter komen dat ze geen huis kunnen kopen, en dan is het de schuld van de belegger. Slim met geld omgaan noemen ze dat.

Vor 23 Tage
mystery guest
mystery guest

Het komt door de hoge vermogensbelasting, daardoor worden steeds meer mensen gedwongen om hun geld ergens te investeren om te zorgen dat het niet allemaal wordt afgepakt.

Vor 29 Tage
19tuureluur86
19tuureluur86

Ik heb gelukkig een huis kunnen kopen met mijn vriendin samen, in de regio Zeeland zijn gelukkig nog niet zo veel van die investeerders.

Vor Monat
MuZeSiCk77
MuZeSiCk77

Ik vind dat de mensen hier maar eens goed over moeten nadenken. Lubach kaart alle verkeerde zaken aan in onze nederlandse politiek. En nederlanders pikken dat. We gaan als makke lammetjes weer naar de stembus en als we onze ongenoegen willen uiten in het binnehof? dan vragen ze vriendelijk of we naar het maliveld willen gaan en dan gaan we ook als makke lammetjes. Ik denk dat dit eens moet stoppen in nederland. banken en verzekeringen en de zorg zijn allemaal zaken waar we mee bedonderd worden door onze volksvertegenwoordigers. En wij pikken en slikken dat. Sterker nog. We doen helemaal niks als de gewone mens weer moet opdraaien dmv hun portomonnee ff om te draaien. Ze draaien ons een loer. En op zondag gaan we dr met z'n alle even om zitten lachen hoe dom dat we eigenlijk doen. Die Arjen Lubach ...... wat zal die wel niet denken over ons?

Vor Monat
______x
______x

Tja mensen. Dit is waar Nederlanders voor stemmen! Banken mogen gratis geld drukken. Huizen mogen duur zijn enz enz. Niet zeuren over de gevolgen. Hier heb je zelf en de oudere genertaties voor gekozen.

Vor Monat
legalblond
legalblond

Als starter op de woningmarkt moet je al veel geld van jezelf hebben om een woningkje te kopen, want huren kun je wel vergeten: de immigranten gaan voor, want die zijn natuurlijk ook heeeel zielig, he? En als ze dan eenmaal een volledig door de overheid betaald huis hebben, dan kunnen ze mooi wat jonge blonde meisjes naar binnen sleuren en lekker verkrachten, want bij de rechter zeggen ze dan gewoon dat "ikke nie begrij dat niet mag". Dus, vrijspraak. En de volgende keer zeggen ze gewoon: aaah, ikke door trauma van oorlog heel slecht geheugen", alweer vrijspraak, want ja, anders komt de verblijfsvergunning van dat kanspareltje ook in gevaar en dat moet natuurlijk niet. We moeten niet criminelen en misdadigers buiten de deur houden, natuurlijk.

Vor Monat
henk hinderiks
henk hinderiks

waarom komr er gewoon geen regel dat je maar 2 huizen mag bezitten ,probleem opgelost ik had minister moeten worden

Vor Monat
dodonl
dodonl

het is ook niet verstandig om hele flatwijken te elimineren om daar 1 gezins woningen voor terug te zetten zoals wat er in zoetermeer en vele andere plaatsen gebeurt

Vor Monat
Marco Robbesom
Marco Robbesom

Huis uit het vuistje

Vor Monat
I'm Daan
I'm Daan

3:30 - 😂

Vor Monat
E. Postbode – YouTube vertaler
E. Postbode – YouTube vertaler

Stem 20 maart 2019 Forum voor Democratie. Reken af met VVD, CDA en D66.

Vor 2 Monate
Ilan Smolders
Ilan Smolders

bwahaha. fuck off wanna be facist

Vor Monat
K. Zooi
K. Zooi

Linkse mensen hebben meestal weinig besef van economie en marktwerking. Dat is niet erg, iedereen heb zijn kwaliteiten maar de stijging van huizenprijzen heeft te maken met de dalende rente. Mensen met een afbetaald huis kunnen tegen relatief weinig geld een lening nemen op een 2e huis, hun hypotheek af betalen van de huur die ze erop krijgen en zelfs belasting aftrekken dus in de meeste gevallen verdienen belegers er geld aan en tegelijkertijd betaal je het huis af. Dat cash gebeuren is een beetje bullshit, elk vermogend mens die leent alsnog de helft van hun vermogen bij omdat het klimaat in Nederland dat aanmoedigt. Ik geef het 2-4 jaar en dan zitten we in de situatie van 2008 maar dan nog met vluchtelingen crisis (1 miljoen extra bijstand gerechtigde) dus je kan je AOW alvast op je buik schrijven.

Vor 2 Monate
Mika 161
Mika 161

kut huuzen

Vor 2 Monate
janee11able
janee11able

Lol hij heeft echt die domeinen geclaimed, check vestingindutchhousing.com

Vor 2 Monate
Jonas Kellens
Jonas Kellens

In België is er ook iets gelijkaardig aan de gang. Ik hoorde dat er in Gent rijen van huizen worden opgekocht, platgegooid en verdeeld in huisjes om te verhuren/verkopen.. alles voor de winst :-). Nu zijn er wooncooperatieven (buurtbewoners die samenkomen en zoeken naar een oplossing om te zotte prijzen te drukken). Op een bijeenkomst van buurt bewoners kwamen verschillende sprekers hun initiatieven uitleggen. Waar ik naartoe wil is dat burgers samen zullen moet werken om te vechten tegen de grote investeerders met poen en huizen opkopen met oog op winst. Alleen kan je het moeilijk niet winnen maar misschien lukt het tezamen. Werk samen, projecten, om samen met velen huizen op te komen om dan aan normale prijs te verkopen aan mensen die anders geen huizen kunnen vinden vind ik een mooi initiatief. Cohousing initiatieven ontspringen uit de grond. Als de regering niets doet dan zal het van onderuit moeten komen. Hopelijk kon ik een zaadje planten om ook bij jullie meer burger initiatieven te laten ontstaan, maar misschien zijn ze er al! Het is natuurlijk iets nieuw.. ontstaan uit de noodkreet van de dure prijzen. Informeer je goed, maar sta toch open om meer bij te leren want samen lukt het beter dan alleen. Succes. PS: Ik ben ook nog aan het zoeken om te kopen ooit.. als tijdelijke oplossing ook maar huren, nu 28 jaar en nog geen huis, zoals zoveel jongeren die ik ken.

Vor 2 Monate
Sjodiek
Sjodiek

hij heeft het domein ook echt gekocht!

Vor 2 Monate
ultimatefantasy1
ultimatefantasy1

Partij oprichten die strijd voor de woningmarkt? misschien een idee

Vor 2 Monate
Mats B
Mats B

''Investeer hier maar pannenkoek''

Vor 2 Monate
Darth Rockonor
Darth Rockonor

0:40 als de docent wiskunde mij iets vraagt

Vor 2 Monate
M. Roest
M. Roest

Voor mensen die denken dat emigratie geen optie is voor millenials wil ik bij deze een paar grof geschetste strategieën uitlichten. Helaas zijn deze strategieën makkelijker voor de ene dan de ander, maar in ieder geval zorg je er dan voor dat andere starters wel de kans hebben die deze strategieën minder goed kunnen uitvoeren. 1. Zorg ervoor dat je op afstand werkt. Dit kan voor: programmeurs, UX designers, online marketing en dergelijke 'digitale banen'. 2. De creatievere versie: bijles geven via het internet. Veel millenials beschikken over kennis, het verkopen van deze kennis middels bijles geven is een optie. Als je in een goedkoop land zit en nog steeds minimumloon kan verdienen dan heb je het prima daar. 3. Vind werk in het desbetreffende land zelf. Er zijn voldoende backpackers die je er wegwijs in kunnen maken, je verdient niet het meest maar in ieder geval kun je leven op jouw manier. Een andere optie is simpelweg in goedkope plekken van Nederland te zitten of goedkopere plekken in Europese omliggende landen te vinden. Nederland is klein. Andere landen opereren op een manier dat wij minder gewend zijn en vaak als slechter ervaren, maar ik durf te wedden dat als je er slim over nadenkt dat je de meeste voordelen van Nederland wel kunt behouden. Helemaal als een vlucht heen en weer + eventuele visum goedkoper is dan de huur (2000 euro + 200 euro huur per maand is ongeveer net zo duur als 500 euro huur per maand, de wereld ligt aan je voeten). Een andere reden om niet te starten in dit land is simpelweg om de hypothese te testen: hebben we het wel beter hier? Er zijn voldoende Nederlanders die hierop "ja" zeggen en weer terug zijn gekomen, er zijn ook voldoende Nederlanders die hierop "nee" zeggen en voor een lange tijd (of altijd) wegblijven. In beide gevallen kom je op een beter pad uit: als je terugkomt ben je dankbaarder voor dit land en als je wegblijft dan ben je blij dat je bent weggegaan.

Vor 2 Monate
Very leuk dit
Very leuk dit

Waarom moet een boer nou weer plat praten.

Vor 2 Monate
AliceDiableaux
AliceDiableaux

Dus, wanneer communistische revolutie? Ik heb mn zwarte en rode vlaggen, mn bivakmuts, mn molotov cocktails én mn draagbare guillotine alvast klaarstaan hoor jongens.

Vor 2 Monate
Ilan Smolders
Ilan Smolders

eindelijk

Vor 2 Monate
Judith van Dijkhuizen
Judith van Dijkhuizen

Wonderful, as usual!

Vor 2 Monate
Mare Van Hove
Mare Van Hove

Wat ik mij afvraag: waarom heeft die dame op 10'17'' een shirt met een daarop gedrukte stropdas aan?

Vor 2 Monate
Zap
Zap

huren is voor de buren

Vor 2 Monate
Sven Engels
Sven Engels

ff serieus wat is die lach die je contstant op de achtergrond hoort? 9:58

Vor 3 Monate
overlord2304
overlord2304

Laat die belegers en starts het gewoon zelf uitzoeken man, en dan bedoel ik ook gewoon dat de overheid ophoud zich met de huizen markt te bemoeien, zal je zien dat er ineens een stuk meer (huur)woningen zijn (overigens de belasting we laag laten, de overheid heeft geen recht op jou geld of dat van belegers). Overigens we lopen niet 'elk jaar 1.2 tot 1.5 miljard mis', we BESPAREN elk jaar als volk zeinde gezamelijk 1.2 tot 1.5 miljard, laat ze in de tweede kamer het budget gewoon maar met 1.5 miljard per jaar verlagen.

Vor 3 Monate
John Mulder
John Mulder

zn content begint steeds meer op de jimmy kimmel show the lijken...

Vor 3 Monate
Keser Jdkdkdkdkdkd
Keser Jdkdkdkdkdkd

die rutte is toch ook echt zo een schoft he

Vor 3 Monate
Lucas Van Hattum
Lucas Van Hattum

Kom in breukelen wonen hier staan er genoeg leeg

Vor 3 Monate
ViralHorses
ViralHorses

Gahaha

Vor 3 Monate
ViralHorses
ViralHorses

11:35 he really did. Hahaha nice

Vor 3 Monate
Graafvaag
Graafvaag

Nu voel ik me schuldig dat ik mijn huis in Den Bosch afgelopen maart aan een belegger heb verkocht!

Vor 3 Monate
Sage ‘Yes Sir’ Northcut
Sage ‘Yes Sir’ Northcut

Lol dat pannenkoekenhuis is True Story

Vor 3 Monate
Leon Kleijn
Leon Kleijn

afschieten die pandjesmelkers

Vor 3 Monate
Michiel1972
Michiel1972

En nog triester is dat het geld waarmee de woningen worden opgekocht en gefinancierd door die beleggers (investeerders) uit het niets wordt gecreëerd. De huizen worden puur gefinancierd met het privilege dat bankiers hebben gekregen om zich legaal bezig te mogen houden met valsmunterij. Lees voor de aardigheid het boek "Geld komt uit het niets" van Ad Broere. Ons hele financiële systeem is één grote ponzifraude. Dat zullen ze straks wel weer verbloemen in het WRR rapport over het geldstelsel waaraan nu al twee jaar wordt gewerkt, naar aanleiding van het burgerinitiatief OnsGeld.

Vor 3 Monate
Colours619
Colours619

rare versie van team coco

Vor 3 Monate
Thijs Wijnmaalen
Thijs Wijnmaalen

Hij weet altijd weer de vinger op de zere plek te leggen! Hopelijk gaat de politiek hier een keer naar kijken en aan doen

Vor 3 Monate
Joeri Van Aalzum
Joeri Van Aalzum

Pino: ik heb dit huisje gekocht hagagagagaga

Vor 3 Monate
Joeri Van Aalzum
Joeri Van Aalzum

In welke tent wilt u?

Vor 3 Monate
Meryem JABRY
Meryem JABRY

Rutte is weer aan het kutten! Surprise Surprise!!

Vor 3 Monate
milly
milly

JOHANNES VELDHUIZEN !!!! sssssst hij wil in stilte opereren. hahaha

Vor 3 Monate
PbPomper
PbPomper

Martkwerking.... briljant!

Vor 3 Monate
Rachel Kerkdijk
Rachel Kerkdijk

Wauuw ik keek deze video, klikte een andere video aan en kreeg gelijk een reclame met: geïnteresseerd in vastgoed beleggen?

Vor 3 Monate
George Gough
George Gough

Haha, ook echt die urls gelinked aan het pannenkoekenhuis!!

Vor 3 Monate
Pfirtzer
Pfirtzer

Johannes Veldhuizen is dat niet de alias van lelijke prins met grote bril van die 500+ huizen?

Vor 3 Monate
Marvick Lentz
Marvick Lentz

Piter Jouke dames en heren.

Vor 3 Monate
Tvde1
Tvde1

Niks van gemerkt, en ik ben 19

Vor 3 Monate
sharetje LOL
sharetje LOL

Ligt het aan mij of hoor ik Pascal van Itsyntrax lachen😬

Vor 3 Monate
Leo Bekker
Leo Bekker

Die KUTPRINS moeten ze DOODSKIETEN !!!

Vor 3 Monate
Fluxquark
Fluxquark

Oplossing: Maximaal 1 huis per persoon, je kan alleen huren van de overheid, die het geld gebruikt om meer sociale huurwoningen en starters woningen te bouwen. In steden waar woningnood is mag je alleen een huis hebben als je er minstens 9 maanden per jaar woont. Alle panden die nu van huisjesmelkers of beleggers zijn worden per direct bezit van de overheid en aan starters verkocht, de eigenaars mogen 1 huis voor zichzelf houden.

Vor 3 Monate
Mooiboy Kaha
Mooiboy Kaha

Vuile communist

Vor Monat
Mooiboy Kaha
Mooiboy Kaha

Hahaha wa zijn dat voor middeleeuwse praktijken ‘alle panden die nu van bellegers zijn worden per direct eigendom van de staat’ Ben jij wel goed bij je hoofd

Vor Monat
Fluxquark
Fluxquark

Kunstmatige schaarste in een kapitalistische economie is niet heel verrassend want het komt zo vaak voor. We moeten het radicaal anders doen, huizen zijn om in te wonen, niet om winst te maken. Een systeem waar huizen allemaal worden gebruikt om mensen uit te knijpen is een slecht systeem.

Vor 3 Monate
Zap
Zap

amen

Vor 2 Monate
Easily Gamer
Easily Gamer

Kunnen we stemmen op Lubach als president, geweldig en interessant de Jezus zeg...

Vor 3 Monate
Rick Meijer
Rick Meijer

Wonend in het buitenland, begreep ik niet hoe dat nou kon.. Nu dus wel. Met dank aan Mark, 1e huis lage overdrachtsbelasting, 2e huis 100% lijkt me. met dank aan de vvd

Vor 4 Monate
Kay v. Marrewijk
Kay v. Marrewijk

We weten allemaal toch dat zulke politieke kwesties veel te serieus zijn om aan politici over te laten??

Vor 4 Monate
the 9th planet
the 9th planet

Lubach... Ik heb geen woorden voor jou grootsheid.

Vor 4 Monate
Meneer jojo
Meneer jojo

*JOHANNES VELDHUIJZEN*

Vor 4 Monate
to ninho
to ninho

Ik heb nieuwe kartonnen dozen te koop ;slaapt heerlijk. Verdere informatie op VVD.org

Vor 4 Monate
Per07
Per07

Stop met zeiken en ga lekker in Purmerend, ridderkerk, zoetermeer of nieuwegein wonen. “Nee, dat is te min”.

Vor 4 Monate
Alpár Márton
Alpár Márton

Tipikus kettős mérce. A kínaiak is építettek kerítést a migránsok ellen, szülőfalusi stadion a határon túl is volt, „K vonat” is létezett (újságokról és bírókról hogy ne is beszéljünk). Őket miért nem piszkálják?

Vor 4 Monate
Attila Jakab
Attila Jakab

Heel erg bedankt voor je gastheer! Je ziet de waarheid. Ons land zal worden verwoest, maar de video is gericht op een man, maar een heel team probeert ons land te exploiteren. Help mensen niet te weten wat ze moeten doen. De dictatuur van het Oosten is in opkomst. We zijn verarmd en deze sombere heren klampen zich vast aan hun zakken. :(

Vor 4 Monate
daniel visscher
daniel visscher

En dan kan je geen koophuis betalen omdat je wordt geminderd op je studieschuld. Sparen voor een koophuis is lastig want: Je bent al je spaargeld kwijt aan huur. En als je dan iets hebt gevonden is er iemand met een flinke zak geld die 30 000 boven de vraagprijs weg geeft. Het is oneerlijk dat we geld blijven weggooien in de zakken van investeerders, en zelf niks kunnen opbouwen voor onze oude dag. Ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken als wij met ons 72e met pensioen kunnen.

Vor 4 Monate
Jikeee
Jikeee

Dit is toch om woest van te worden?

Vor 4 Monate
Piet Buks
Piet Buks

Kan de filmpjes van Lubach altijd goed waarderen, scherp en accuraat! Echter, in dit geval slaat hij de plank een beetje mis. Wellicht schemert zijn D66 voorkeur toch een beetje door... Hij vergeet namelijk de 2 belangrijkste oorzaken van het woningtekort: 1. De lage rente (Met dank aan de EU. Hierdoor kunnen investeerders/beleggers makkelijk aan geld komen. Met dank aan de EU) 2. Immigratie (hij benoemd wel de enorme wachtrij bij de sociale huur. Maar niet dat deze mede wordt veroorzaakt door de gigantische aantallen migranten welke ook allemaal huisvesting nodig hebben)

Vor 4 Monate
ant afca
ant afca

overbevolking

Vor 4 Monate
Gijs Van Zadelhoff
Gijs Van Zadelhoff

0:52 dat is mijn oom!!!!!!

Vor 4 Monate
Roos Hande
Roos Hande

Tegenwoordig kom je overal in dienst als uitzendkracht en die mogen 5 jaar tijdelijke contracten aaneengesloten geven totdat ze je na 5 jaar eruit willen. Vast dienstverband bestaat niet meer. Enkel nog de oudere generatie hebben deze. Allemaal kabinet Rutte, jullie doen het zelf door op hem te stemmen.

Vor 4 Monate
Cristian Stegeman
Cristian Stegeman

Gewoon minder mensen

Vor 4 Monate
Timolucas
Timolucas

en die dochter van Bernard Junior is gewoon op Insta te vinden

Vor 4 Monate
lisa van der gevel
lisa van der gevel

Wie heeft geprobeerd die link te zoeken?

Vor 4 Monate
gerbils enzo
gerbils enzo

Hier in Nijmegen ook al wij wonen in een nieuwbouw huis en er zijn 3 rijtjes gebouwd alle 3 de hoekhuizen zijn gekocht met het doel om te verhuren

Vor 4 Monate
Coen Schuurmans
Coen Schuurmans

En grappen over stints maken

Vor 4 Monate
whyeveryusernamegone
whyeveryusernamegone

Jullie ook meteen de video gepauzeerd en naar investingdutchousing. com gekeken? XD

Vor 4 Monate
N Hk
N Hk

Een belegger zorgt er wel voor dat een woning beschikbaar komt voor de huurmarkt. Er is een woningtekort in veel gebieden, als de belegger niet koopt zouden minder huurwoningen beschikbaar zijn en is het enige alternatief kopen. Kopen wil ook niet iedereen of heeft daar geld voor. Lage rentestand stuwt de prijzen op aangewakkerd door economische ontwikkelingen en schaarste. Op zich zijn er nog best wel betaalbare woningen in Nederland alleen niet in ieders favoriete buurt / gemeente/provincie.

Vor 4 Monate
Arjan Bos
Arjan Bos

Opvallend dat er op marktplaats nagenoeg alleen advertenties staan waar Stints worden gezocht! (00:25) http://www.marktplaats.nl/z/stint.html?query=stint¤tPage=1

Vor 4 Monate
Janne Verwijst
Janne Verwijst

Moet je pinos lach horen op 15:07

Vor 4 Monate
geniouscatman
geniouscatman

Hij heeft de webside serieus gemaakt

Vor 4 Monate
KIKZORZZZ
KIKZORZZZ

Kan deze man niet onze president worden!

Vor 4 Monate
Solshard
Solshard

De mensen willen dit toch zelf? Ze stemmen allemaal op de VVD.

Vor 4 Monate
Diana B
Diana B

dankjewel voor deze video ER MOET HIER IETS AAN GEDAAN WORDEN

Vor 4 Monate
KOSTIN
KOSTIN

*Kapot* grappig🤣🤣🤣 Echt een leuke show!!

Vor 4 Monate
msh1044
msh1044

Verhuur limiet. Er mogen niet meer dan X panden per straat als huurpand aangemerkt worden. Straten die meer panden hebben moeten daarna gewoon het pand of appartement particulier verkopen. Bezit je meer dan 2 panden dan betaal je 35% belasting over de winst die je maakt op de verkoop van je huis. De VVD was er toch voor de huizenbezitters? Niet voor de creatie van meer huurwoningen.

Vor 4 Monate
AltijdPepijn
AltijdPepijn

http://www.ad.nl/binnenland/plots-40-000-bezoekers-op-site-pannenkoekenhuis-na-actie-lubach~a17177da/

Vor 4 Monate
Rudy Nathan
Rudy Nathan

Thanks VVD stelletje eendimensionale ordinaire kk proleten

Vor 4 Monate
Jana van Rossum
Jana van Rossum

Dit soort items zijn altijd het beste van ZML. Al heb ik er zelf niks mee te maken, ik vind t een heel goed item

Vor 4 Monate
Loek Lodewijck
Loek Lodewijck

Iemand ziet daar met een maffe lach... huuuhuuuu huuuuuh

Vor 4 Monate
radiofun232
radiofun232

Die bernhard is wel een "prins": 590 adressen in Amsterdam. Zeg per adres 800 Euro p.m. dan is dat een inkomen van 590 x 800 =472000 Euro per maand. Tijd voor doelgerichte belastingen van de Gemeente Amsterdam voor dit soort grootbezitters die de woningmarkt in Amsterdam verstoren. Van die belastingen nieuwe sociale woningbouw realiseren.

Vor 4 Monate
Lucas
Lucas

Als ik die Bernard junior zie met die duikbril op zijn harses, dan krijg ik toch echt de neiging om de guillotine tevoorschijn te halen. Zo grootvader, zo kleinzoon blijkt.

Vor 4 Monate
comey2610
comey2610

Best geschokt dat hij bijna 600 huizen bezit....

Vor 4 Monate
Kjewd Meijer
Kjewd Meijer

6:00

Vor 4 Monate
MrSwaggMofo
MrSwaggMofo

Wederom de spijker op z’n kop geslagen

Vor 4 Monate
LimaVictor
LimaVictor

Wat is ons meer waard? Een paar grootkapitalisten, of duizenden starters? Ik zeg onteigenen die hap. Het leed van die paar grootkapitalisten valt in het niet bij de problemen op de woningmarkt.

Vor 4 Monate

Nächstes Video

The Green Happiness - Zondag met Lubach (S05)

15:29

The Green Happiness - Zondag met Lubach (S05)

vpro zondag met lubach

Aufrufe 1 600 000

Files en rekeningrijden - Zondag met Lubach (S09)

16:48

Files en rekeningrijden - Zondag met Lubach (S09)

vpro zondag met lubach

Aufrufe 532 000

Nederlandse Publieke Omroep - Zondag met Lubach (S09)

16:47

Nederlandse Publieke Omroep - Zondag met Lubach (S09)

vpro zondag met lubach

Aufrufe 477 000

John Mulaney Wasn't Allowed to Perform in His High School's Musicals

6:35

Topvrouwen - Zondag met Lubach (S04)

13:32

Topvrouwen - Zondag met Lubach (S04)

vpro zondag met lubach

Aufrufe 563 000

Kledingindustrie - Zondag met Lubach (S07)

14:56

Kledingindustrie - Zondag met Lubach (S07)

vpro zondag met lubach

Aufrufe 527 000

Saoedi-Arabië - Zondag met Lubach (S05)

13:44

Saoedi-Arabië - Zondag met Lubach (S05)

vpro zondag met lubach

Aufrufe 653 000

De Belastingdienst - Zondag met Lubach (S06)

13:05

De Belastingdienst - Zondag met Lubach (S06)

vpro zondag met lubach

Aufrufe 674 000

Wintertijd - Zondag met Lubach (S09)

15:50

Wintertijd - Zondag met Lubach (S09)

vpro zondag met lubach

Aufrufe 896 000

Boeddhisme - Zondag met Lubach (S08)

14:51

Boeddhisme - Zondag met Lubach (S08)

vpro zondag met lubach

Aufrufe 697 000

Kosten van de Winterspelen - Zondag met Lubach (S08)

14:04

Kosten van de Winterspelen - Zondag met Lubach (S08)

vpro zondag met lubach

Aufrufe 635 000

Vaccineren - Zondag met Lubach (S05)

13:34

Vaccineren - Zondag met Lubach (S05)

vpro zondag met lubach

Aufrufe 808 000

CHILD'S PLAY Official Trailer (2019)

1:14

CHILD'S PLAY Official Trailer (2019)

Orion Pictures

Aufrufe 10 603 852

CONFRONTING BEST FRIEND ABOUT WALKING IN ON ME!!

4:21

Amelia and Avelina build a funny robot adventure.

10:12

Amelia and Avelina build a funny robot adventure.

Kids, Toys & Adventures

Aufrufe 4 243 027

Locked out of my House

8:43

Locked out of my House

Jaiden Animations

Aufrufe 4 243 729

Ninja responded...

9:38

Ninja responded...

Jablinski Games

Aufrufe 2 549 407

500FT HOT WHEELS TRACK AROUND MY HOUSE!

13:42

500FT HOT WHEELS TRACK AROUND MY HOUSE!

Unspeakable

Aufrufe 845 216

Food or Not Food with Kendall Jenner

7:50

Food or Not Food with Kendall Jenner

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Aufrufe 5 677 122

BALDI'S BASICS IN REAL LIFE! Baldi took over our Office!

14:24

Go For Download | Watch movie | Steven Erikson