Download | Lynyrd Skynyrd - Playlist Plus (2008) 320 MP3 | Przygody Sary Jane / The Sa...

Starters op de woningmarkt - Zondag met Lubach (S09)


Easily Gamer
Easily Gamer

Kunnen we stemmen op Lubach als president, geweldig en interessant de Jezus zeg...

Vor Tag
Rick Meijer
Rick Meijer

Wonend in het buitenland, begreep ik niet hoe dat nou kon.. Nu dus wel. Met dank aan Mark, 1e huis lage overdrachtsbelasting, 2e huis 100% lijkt me. met dank aan de vvd

Vor 4 Tage
Kay v. Marrewijk
Kay v. Marrewijk

We weten allemaal toch dat zulke politieke kwesties veel te serieus zijn om aan politici over te laten??

Vor 5 Tage
the 9th planet
the 9th planet

Lubach... Ik heb geen woorden voor jou grootsheid.

Vor 5 Tage
Meneer jojo
Meneer jojo

*JOHANNES VELDHUIJZEN*

Vor 6 Tage
to ninho
to ninho

Ik heb nieuwe kartonnen dozen te koop ;slaapt heerlijk. Verdere informatie op VVD.org

Vor 6 Tage
Per07
Per07

Stop met zeiken en ga lekker in Purmerend, ridderkerk, zoetermeer of nieuwegein wonen. “Nee, dat is te min”.

Vor 6 Tage
Alpár Márton
Alpár Márton

Tipikus kettős mérce. A kínaiak is építettek kerítést a migránsok ellen, szülőfalusi stadion a határon túl is volt, „K vonat” is létezett (újságokról és bírókról hogy ne is beszéljünk). Őket miért nem piszkálják?

Vor 6 Tage
Attila Jakab
Attila Jakab

Heel erg bedankt voor je gastheer! Je ziet de waarheid. Ons land zal worden verwoest, maar de video is gericht op een man, maar een heel team probeert ons land te exploiteren. Help mensen niet te weten wat ze moeten doen. De dictatuur van het Oosten is in opkomst. We zijn verarmd en deze sombere heren klampen zich vast aan hun zakken. :(

Vor 7 Tage
daniel visscher
daniel visscher

En dan kan je geen koophuis betalen omdat je wordt geminderd op je studieschuld. Sparen voor een koophuis is lastig want: Je bent al je spaargeld kwijt aan huur. En als je dan iets hebt gevonden is er iemand met een flinke zak geld die 30 000 boven de vraagprijs weg geeft. Het is oneerlijk dat we geld blijven weggooien in de zakken van investeerders, en zelf niks kunnen opbouwen voor onze oude dag. Ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken als wij met ons 72e met pensioen kunnen.

Vor 7 Tage
Jikeee
Jikeee

Dit is toch om woest van te worden?

Vor 8 Tage
Piet Buks
Piet Buks

Kan de filmpjes van Lubach altijd goed waarderen, scherp en accuraat! Echter, in dit geval slaat hij de plank een beetje mis. Wellicht schemert zijn D66 voorkeur toch een beetje door... Hij vergeet namelijk de 2 belangrijkste oorzaken van het woningtekort: 1. De lage rente (Met dank aan de EU. Hierdoor kunnen investeerders/beleggers makkelijk aan geld komen. Met dank aan de EU) 2. Immigratie (hij benoemd wel de enorme wachtrij bij de sociale huur. Maar niet dat deze mede wordt veroorzaakt door de gigantische aantallen migranten welke ook allemaal huisvesting nodig hebben)

Vor 8 Tage
ant afca
ant afca

overbevolking

Vor 8 Tage
Gijs Van Zadelhoff
Gijs Van Zadelhoff

0:52 dat is mijn oom!!!!!!

Vor 8 Tage
Roos Hande
Roos Hande

Tegenwoordig kom je overal in dienst als uitzendkracht en die mogen 5 jaar tijdelijke contracten aaneengesloten geven totdat ze je na 5 jaar eruit willen. Vast dienstverband bestaat niet meer. Enkel nog de oudere generatie hebben deze. Allemaal kabinet Rutte, jullie doen het zelf door op hem te stemmen.

Vor 9 Tage
cristian Stegeman
cristian Stegeman

Gewoon minder mensen

Vor 9 Tage
Timolucas
Timolucas

en die dochter van Bernard Junior is gewoon op Insta te vinden

Vor 9 Tage
Noël Swaak
Noël Swaak

Hallo ik wil vandaag hier mijn passie delen, ik ben Noël Swaak en ik hou van chinese kutjes. Ze komen uit mijn kelder, ze worden goed verzorgd, het zijn scharrelchinesen. De kutjes komen in alle soorten en smaken Zoals, Bami, Nasi, Kroepoek (is lekker knapperig) Hond en kat! Soms koop ik ook chinese babies online voor 370 euro. Ik verkoop ze ook! Is er iemand geïnteresseerd? Laat me het weten! Er is genoeg voor iederen er bestaan toch teveel chinesen. Kerst korting 10%, als je mijn kanaal ff bekijkt want ik ben een epic fortnite gamer dan krijg je 20%! Alleen deze kerst, Groetjes Noël en Fay.

Vor 9 Tage
lisa van der gevel
lisa van der gevel

Wie heeft geprobeerd die link te zoeken?

Vor 9 Tage
GamendeGamer YT
GamendeGamer YT

Hier in Nijmegen ook al wij wonen in een nieuwbouw huis en er zijn 3 rijtjes gebouwd alle 3 de hoekhuizen zijn gekocht met het doel om te verhuren

Vor 9 Tage
Coen Schuurmans
Coen Schuurmans

En grappen over stints maken

Vor 10 Tage
whyeveryusernamegone
whyeveryusernamegone

Jullie ook meteen de video gepauzeerd en naar investingdutchousing. com gekeken? XD

Vor 10 Tage
B vonHk
B vonHk

Een belegger zorgt er wel voor dat een woning beschikbaar komt voor de huurmarkt. Er is een woningtekort in veel gebieden, als de belegger niet koopt zouden minder huurwoningen beschikbaar zijn en is het enige alternatief kopen. Kopen wil ook niet iedereen of heeft daar geld voor. Lage rentestand stuwt de prijzen op aangewakkerd door economische ontwikkelingen en schaarste. Op zich zijn er nog best wel betaalbare woningen in Nederland alleen niet in ieders favoriete buurt / gemeente/provincie.

Vor 11 Tage
Arjan Bos
Arjan Bos

Opvallend dat er op marktplaats nagenoeg alleen advertenties staan waar Stints worden gezocht! (00:25) http://www.marktplaats.nl/z/stint.html?query=stint¤tPage=1

Vor 11 Tage
Janne Verwijst
Janne Verwijst

Moet je pinos lach horen op 15:07

Vor 11 Tage
the Game Hunter
the Game Hunter

Hij heeft de webside serieus gemaakt

Vor 11 Tage
KIKZORZZZ
KIKZORZZZ

Kan deze man niet onze president worden!

Vor 11 Tage
Solshard
Solshard

De mensen willen dit toch zelf? Ze stemmen allemaal op de VVD.

Vor 11 Tage
Diana B
Diana B

dankjewel voor deze video ER MOET HIER IETS AAN GEDAAN WORDEN

Vor 12 Tage
KOSTIN
KOSTIN

*Kapot* grappig🤣🤣🤣 Echt een leuke show!!

Vor 12 Tage
msh1044
msh1044

Verhuur limiet. Er mogen niet meer dan X panden per straat als huurpand aangemerkt worden. Straten die meer panden hebben moeten daarna gewoon het pand of appartement particulier verkopen. Bezit je meer dan 2 panden dan betaal je 35% belasting over de winst die je maakt op de verkoop van je huis. De VVD was er toch voor de huizenbezitters? Niet voor de creatie van meer huurwoningen.

Vor 12 Tage
AltijdPepijn
AltijdPepijn

http://www.ad.nl/binnenland/plots-40-000-bezoekers-op-site-pannenkoekenhuis-na-actie-lubach~a17177da/

Vor 12 Tage
Rudy Nathan
Rudy Nathan

Thanks VVD stelletje eendimensionale ordinaire kk proleten

Vor 12 Tage
Jana van Rossum
Jana van Rossum

Dit soort items zijn altijd het beste van ZML. Al heb ik er zelf niks mee te maken, ik vind t een heel goed item

Vor 12 Tage
Generaal Enlil
Generaal Enlil

kaaskoppen word wakker ze verkopen nederland onder je voetten vandaan

Vor 12 Tage
Generaal Enlil
Generaal Enlil

kamer tekorten ,lange wachttijden zelfs dorpjes en crisis opvang ???kosten gaan omhoog..we worden uigekocht en nederlanders slapen in containers en tenten

Vor 12 Tage
Loek Lodewijck
Loek Lodewijck

Iemand ziet daar met een maffe lach... huuuhuuuu huuuuuh

Vor 12 Tage
radiofun232
radiofun232

Die bernhard is wel een "prins": 590 adressen in Amsterdam. Zeg per adres 800 Euro p.m. dan is dat een inkomen van 590 x 800 =472000 Euro per maand. Tijd voor doelgerichte belastingen van de Gemeente Amsterdam voor dit soort grootbezitters die de woningmarkt in Amsterdam verstoren. Van die belastingen nieuwe sociale woningbouw realiseren.

Vor 12 Tage
Lucas
Lucas

Als ik die Bernard junior zie met die duikbril op zijn harses, dan krijg ik toch echt de neiging om de guillotine tevoorschijn te halen. Zo grootvader, zo kleinzoon blijkt.

Vor 12 Tage
comey2610
comey2610

Best geschokt dat hij bijna 600 huizen bezit....

Vor 11 Tage
Kjewd Meijer
Kjewd Meijer

6:00

Vor 12 Tage
MrSwaggMofo
MrSwaggMofo

Wederom de spijker op z’n kop geslagen

Vor 12 Tage
LimaVictor
LimaVictor

Wat is ons meer waard? Een paar grootkapitalisten, of duizenden starters? Ik zeg onteigenen die hap. Het leed van die paar grootkapitalisten valt in het niet bij de problemen op de woningmarkt.

Vor 12 Tage
bart a
bart a

Complexe materie de huizenmarkt in Nederland. Vergeten wordt dat het vele duizenden mensen ieder jaar weer naar Nederland immigreren en toch een sociale sector woning scoren . De studentenhuisvesting steeds meer wordt gedomineerd door buitenlandse studenten( rond de 50 %). Voor iedere Nederlandse student die in het buitenland gaat studeren krijgt Nederland er 4 of 5 terug . Zij genieten kennelijk ook voorrang . Gemeenten die denken de , al dan niet tijdelijke, arbeidsmigrant/expat te moeten huisvesten . Gemeenten die krakende illegalen en uitgeprocedeerden de hand boven het hoofd houden. Het jarenlang ingeschreven staan bij een coöperatie is niet nodig? De "scheefhuurder" die van zijn gezinsinkomen boven netto euro 1900 , euro 1200 moet gaan verwonen.Sparen voor een koopwoning zit er dan niet in. Het vreemde spanningsveld ; de periferie van Nederland kampt met leegstand gecombineerd met de aanzuiging door het Randstedelijk gebied tot ver over de grens. Nederland deelt ruimhartig zijn woningvoorraad met de internationale gemeenschap maar kan onmogelijk alle mensen van dit basisrecht voorzien. Het lukt niet eens om 0,003 % van de wereldbevolking van betaalbare huisvesting te voorzien laat staan de 99,997 % anderen.

Vor 12 Tage
Erik Eti Smit
Erik Eti Smit

Het is een beetje alsof je aan tafel zit met een asielzoeker en de regering. Er liggen 20 koekjes op tafel. De regering pakt er 19 van de 20 en zegt tegen jou : Kijk uit, die asielzoeker pakt jouw koekje.

Vor 9 Tage
Erik Eti Smit
Erik Eti Smit

Die sociale huuwroningen zíjn ook voor immigranten. Maar ook voor Nederlanders met een laag inkomen , en ze zouden zeker ook voor de middeninkomens moeten zijn. Maar de afgelopen jaren is het merendeel van de sociale huurowningen afgebroken of verkocht, zodat de wachttijden nu oplopen tot 10 of 20 jaar.

Vor 9 Tage
TheDeepVoiceGuy
TheDeepVoiceGuy

Op naar de doktor!

Vor 12 Tage
Dog Torturer
Dog Torturer

Wat een pauper gezeur zeg

Vor 12 Tage
Deborah H.
Deborah H.

Hoeveel mensen willen een huis vs hoeveel huizen zijn er? Klopt die balans wel?

Vor 13 Tage
Dj Khaled
Dj Khaled

VVD bedankt voor het vernietiging van onze generatie ik ben 21 jaar Hbo-er die nog bij zijn ouders woont en geen fucking kamer kan vinden

Vor 13 Tage
Rebel 82
Rebel 82

Onzin! Ik werk vanaf mn 16e , en ik kon op mn 26e een huis kopen. Als jij een paar jaar hard werkt en de huizenmarkt gaat vanzelf omlaag, kun jij gewoon een huis kopen. Je moet alleen geen kuddedier zijn en slim nadenken.

Vor 9 Tage
Dash Perú
Dash Perú

Niemand zou meer dan 1 huis moeten mogen bezitten. Het is gewoon krankzinnig dat 1 persoon 500 huizen heeft terwijl veel mensen gewoon geen huis kunnen betalen. Ga lekker postzegels verzamelen ofzo.

Vor 13 Tage
Jeroen Doorman
Jeroen Doorman

Pannenkoeken huis is Best ... geweldig :)

Vor 13 Tage
Steebz Sta
Steebz Sta

Omdat mensen perse in de randstad willen wonen..waarom is my een raadsel a.s je de helft v je inkomsten aan huur af moet staan. Kleinere dorpen in oost en noord van het land kan je prima betaalbaar wonen. En studenten moeten niet zeuren die zyn later allemaal net zo goed werkzaam bij een bedrijf of overheid waarin ze klanten bestelen.

Vor 13 Tage
Anton Do
Anton Do

Immigratie is de voornaamste oorzaak van het woningtekort. Waarom wordt daar niet over gesproken?

Vor 13 Tage
Snop Snap
Snop Snap

Kom net het ziekenhuis uit ivm gebroken elleboog maar heb 15 min gelachen echt niet goed dit😂

Vor 13 Tage
Valentijn Jacobsen
Valentijn Jacobsen

Hoor Die lach bij 2:00

Vor 13 Tage
Donald Anderson
Donald Anderson

Nog bedankt Stef Blok en Mark Rutte!

Vor 13 Tage
DahRealElmo i
DahRealElmo i

Pinooo!

Vor 13 Tage
Alex stevensen
Alex stevensen

Kunstmatige lage rente van de centrale bank, beperkte bouwgrond door gemeentes en massa immigratie. Allemaal overheidsbeleid. Maar die kan natuurlijk nooit het probleem zijn in de marxistische overheids wereld van lubach. En wat hoor ik daar? dan lopen 'we' belastinggeld mis?.. bizar. En die speculanten verhuren de boel weer dus dat kan niet echt de oorzaak zijn van krapte. Er is een speculatie bubble dat wel. Eigenlijk is er sinds de tweede wereldoorlog al krapte op de 'huizenmarkt' dankzij 'de overheid', 'woningnood' is compleet onnodig. Een houten shalet koop je voor 20/30 duizend. Dat geeft een indicatie van prijzen op een echte vrije markt. Maar iedereen blijft de verkeerde kant op kijken. Ik ben ook klaar met democratie. Julie doen het eigenlijk gewoon zelf.

Vor 13 Tage
TobyD34TH
TobyD34TH

Wij starters moeten gewoon weer gaan kraken; Het land terugeisen voor het proletariaat!

Vor 14 Tage
Mo Jo
Mo Jo

Doe er maar lacherig over ,volk dom houden

Vor 14 Tage
Moseh Khayim
Moseh Khayim

Niets ten nadele van Lubach hoor, dit probleem is namelijk veel groter, maar ik mis de berichtgeving rond de sociale woningbouw, waar het ook een puinhoop is. Schijnbaar is dat niet belangrijk of juicy genoeg voor het merendeel van de media en politiek.

Vor 14 Tage
Ronald Kraijesteijn
Ronald Kraijesteijn

Briljant filmpje. Blij dat ik geen starter ben

Vor 14 Tage
Dominika Wysocka
Dominika Wysocka

Arjen je bent geweldig hahaha met je pannenkoeken... doet t ook echt hahaha

Vor 14 Tage
0%PackLuck
0%PackLuck

Wat nou Barry Atsma is fucking baas!

Vor 14 Tage
Hakim L
Hakim L

België is altijd een optie voor afgedankte normale Nederlanders of buitenlanders, die generaties hier in Nederland wonen, wat geen fijn gezicht is. Ik ben een geboren Marokkaan in Nederland, en ik heb altijd hier aangepast voor de overheid, en ook voor alle mensen hier, ik ga geen onderscheid tussen mensen maken. Uiteindelijk wordt je bestempeld als een afgedankte Marokkaanse loser, door bestolen te worden, en ook onbewust mentaal verward te worden, als een arme armoedzaaier Marokkaan. Als je stemt op VVD stemt is niet goed, als niet stemt is niet goed, als je op PVV stemt, wilt niemand van die linkse, links centrum, centrum rechtse partijen, met hem samen werken, en dan wordt het als nog de VVD, is het ook niet goed. De meeste Marokkanen gaan al sowieso naar België, of terug naar hun eigen land. Zal ik misschien waarschijnlijk ook moeten doen, als het weer een doodeind wordt...

Vor 14 Tage
harm Jan Floor
harm Jan Floor

Geweldig!!! Slim dat je .com, .eu, .net en .org heb geclaimd. Dan is het in ieder geval iets lastiger voor die sjeiks

Vor 14 Tage
Sebastiaan H
Sebastiaan H

Waarom niet gewoon een bestemmingsplan toepassen waarbij huizen simpelweg NIET verhuurd mogen worden. Dan zijn die beleggers weer heel snel weg.

Vor 14 Tage
Olle Van Den Boom
Olle Van Den Boom

Er worden wat leuke dingen gezegd alleen vergeet hij een hele belangrijke vraag te stellen: waarom kopen alle investeerders deze huizen..? Ik kan je het volgende verklappen het heeft te maken met het feit dat er constant nieuwe euro's gecreëert worden door het centrale banken systeem. Benieuwd of/wanneer daar een filmpje over wordt gemaakt :p

Vor 14 Tage
Steam
Steam

Kapitalisme

Vor 14 Tage
Maximillian Arturo
Maximillian Arturo

GaGa Geniaal dit.

Vor 14 Tage
Daan Essers
Daan Essers

Ik ben single en 24 jaar oud vandaag getekend voor een niewbouw woning bij de notaris. ben zo blij want het is inderdaad niet makkelijk. (en nee ik heb geen cent mee gekregen van iemand anders dan mijzelf)

Vor 14 Tage
comey2610
comey2610

👍👍👍

Vor 11 Tage
Jip Harbers
Jip Harbers

Haha, die site werkt ook echt 😂😂 http://investingindutchhousing.com

Vor 14 Tage
The Rolling Bear
The Rolling Bear

Heb niet eens het geld om een krot te huren

Vor 14 Tage
Judith Smouter
Judith Smouter

#8 in trending

Vor 14 Tage
A or Ta
A or Ta

BAHHHH, zondag met Lubach is zooooo 1996.

Vor 14 Tage
Paul Wevers
Paul Wevers

En zo kiezen wij volksvertegenwoordigers die niet het volk vertegenwoordigen. Nou ja een klein deel van een volk zo lijkt en wat volk uit het buitenland. Ik vind het toch altijd mooi hoe een Lubach en consorten al die dingen zo blootleggen en het duidelijk kan overbrengen aan ehm ja het volk. En men kan er nog lekker om lachen ook , het volk he. Best triest eigenlijk dat een redactie van een tv programma makkelijker de zere vinger op een groot maatschappelijk probleem kan leggen dan een heel ministerie. Goed bezig Rutten....

Vor 14 Tage
Confrie Panda
Confrie Panda

huizen zijn om te wonen niet om in te handelen stelletje schoften

Vor 14 Tage
Confrie Panda
Confrie Panda

dit is toch niet te geloven

Vor 14 Tage
Vic Toria
Vic Toria

11:09 ja net zoals Dutch Steenkool Company vroeger 🤦🏽‍♀️

Vor 14 Tage
Wilbert de Kok
Wilbert de Kok

Er komen volgens het nieuws veel mensen naar dat pannenkoekenhuis Hoe zou dat komen?????

Vor 14 Tage
Oli4x4
Oli4x4

http://www.limburger.nl/cnt/dmf20181009_00076948/plots-40-000-bezoekers-op-site-pannenkoekenhuis-na-actie-lubach Haha lees dit artikel 😂

Vor 14 Tage
Alex van der Plas
Alex van der Plas

Kut Pino

Vor 14 Tage
Henckques
Henckques

leuk joh, hebzucht

Vor 14 Tage
dewi en mylo
dewi en mylo

4:51 volgens mij heb je wel iets van 1000 haren

Vor 14 Tage
ReaverShank
ReaverShank

11:27 he daar ging ik vroeger wel eens naar toe

Vor 14 Tage
Judith Smouter
Judith Smouter

En dan hebben ze ook nog die studentenbeurs afgeschaft, dus iedereen blijft voortaan bij de ouders wonen. Er was al een gigantisch stressprobleem en nu moeten ouders full-time werken, de perfecte echtgenoot en ouder zijn en voldoen aan de uiterlijke eisen en succes- en welvaartseisen die de social media stelt. Al die studenten en pubers blijven dan bij die overstresste ouders wonen, jongens-meisjes gemengd en chaos, waardoor die ouders nog meer stressen. En van stress komt ruzie en scheiden en dan moeten die ouders elk in hun eentje op een geflipte en onopgevoede zooi tienerouders en studenten passen, zonder vaste baan en geld... RIP NL

Vor 14 Tage
S Dew
S Dew

we halen veels te vele allochtonen naar ons land toe, we gaan naar de 20M mensen in 2050, en die 3M zijn volgens het CBS allemaal allochtonen, teveel mensen te weinig woningen, de wegen slippen dicht, en onze regering wil ons vervangen door allochtonen die niet werken en vaak crimineel zijn, en dan word ons voor gehouden dat al die immigranten ons pensioen gat gaan op vullen maar daar blijkt niks van waar!! de allochtonen hebben zelf een pensioen gat, als hun al werken wat maar 2% van de in 2016 aangekomen vluchtenlingen doen!!!.. ons hele asiel beleidt is een illusie, ht enigste wat er gebeurd is dat huizen straks onebtaalbaar zijn, dat de auto straks zo zwaar word belat (en benzine) dat alleen de rijke er nog 1 kunnen veroorloven!!... === Vooral de eerste generatie allochtonen heeft met een AOW-gat te maken. Ze zijn op latere leeftijd in Nederland komen wonen en lopen het risico dat hun ouderdomsuitkering onder bijstandsniveau terecht komt. Onder deze groep zijn veel personen van Antilliaanse of Arubaanse herkomst. Ze hebben gemiddeld een AOW-opbouw van zeventig procent. Ook kinderen van wie de ouders in het buitenland werkten - en de kinderen meenamen-, hebben al snel te maken met een tekort. ===== http://www.mistermoney.nl/meer-nederlanders-met-aow-gat.html

Vor 14 Tage
Niels Daemen
Niels Daemen

11:10 Hij liegt niet! http://www.investingindutchhousing.com/

Vor 14 Tage
Silverfin66
Silverfin66

Overheid had gewoon veel meer moeten bouwen, het is een wereldwijde markt, niet zo gek dat je beleggers aantrekt met dit soort situaties.

Vor 14 Tage
Richard Wemmenhove
Richard Wemmenhove

Eindelijk iemand die het zegt! Heb zelf mijn hele studie thuis gewoond en gewerkt (16-20u per week naast fulltime HBO). Veel geld gespaard. Geen studieschuld. Niet op kamers gegaan; dagelijks 1,5 uur reistijd. Inmiddels een goede, vaste baan; op jaarbasis een paar duizend euro boven de grens voor sociale huur. Alles gedaan zodat ik zsm een woning kon kopen. Funda houd ik al enkele jaren in de gaten en ik heb onlangs meer dan een half jaar actief mee zitten bieden. Maar. Je. Komt. Er. Gewoon. Niet. Door. Onder de 200k is er NIETS (in een straal van 100km rond Amsterdam). Wat er is, is een bouwval, heeft erfpacht, en is binnen een week weg. Je kan daarop meebieden, maar met je voorbehoud van financiering word je toch niet serieus genomen tussen de tientallen stellen en investeerders die op komen dagen. Dan vraag ik me af hoe de rest het moet doen, met een studieschuld, geen vaste baan en/of een lager inkomen. Ik ben inmiddels extreem blij dat ik ben uitgeloot (wel in de particuliere sector; ikwilhuren.nu) om een woning te huren voor de dubbele maandlast van een hypotheek, op een uur reistijd van mijn werk. Ook dat was een hel om te kunnen regelen en heeft maanden gekost. Totaal anders dan wat ik wou, maargoed. Ik heb inmiddels wel eindelijk een eigen dak boven m'n hoofd. De vraag is waar je het voor doet; dat studeren. Het kost alleen maar geld en je werkt jezelf buiten alle toeslagen die vrienden die niet studeren wél krijgen.

Vor 14 Tage
Richard Wemmenhove
Richard Wemmenhove

+hylke45 ik had graag hetzelfde gedaan, ware het niet dat mijn ouders gescheiden zijn en nu iets anders aan hun hoofd hebben. Voor zo'n situatie bestaat er natuurlijk ook geen urgentieverklaring... Maar blijkbaar is dat wat we moeten doen: eeuwig bij onze ouders wonen.

Vor 10 Tage
hylke45
hylke45

Precies hetzelfde scenario, behalve dat ik dan weiger te huren. Reistijd naar werk is te doen en m'n ouders trappen me nog niet het huis uit. Probeer nog maar te sparen, maar met de prijsstijgingen van de afgelopen tijd is dat ook niet te doen.

Vor 10 Tage
music heart
music heart

Hij die het geld heeft wint altijd, kapitalisme.

Vor 14 Tage
TheCSteve
TheCSteve

Wybren van Haga ,, Is een voorbeeld van een rasechte zelf verrijkende klootzak eerste class! Dit word Nederland mensen, over een jaar of 15 a 20 wordt jij een slaaf van dit soort rijke stinkerds die jouw laten werken voor een habbekrats en jij het mag doen met 70 euro per week .. Waarom zeg ik dit? : Hij koopt een huis waar jij normaal 750 euro per maand voor betaald, maar omdat hij eigenaar is vraagt hij voor deze woning nu gewoon 1150 euro.Deze eigenaar kan het huis opdelen in 3 delen en dan 3 keer 500 euro vragen = 1500 euro maal 80 = 120.000 euro per maand met zijn tweede kamer inkomen van netto 11.000 euro komt dat ten samen op een bedrag van maar liefst € 131.000 per maand. Ik vind dit behoorlijk gemeen en stom en ook crimineel, dat Nederland dit toelaat. Een dak boven jouw hoofd is net als water een levens behoefte. Maar goed ik kan wel zeiken, er veranderd helaas niets in dit kutland!

Vor 14 Tage
Jonathan Valk
Jonathan Valk

De beleggers zijn niet het probleem. Het is het symptoom. Dit is gewoon een kwestie van vraag en aanbod. Meer aanbod= lagere prijzen. moet dus gewoon meer gebouwd worden. Niet deze linkse prietpraat.

Vor 14 Tage
terran warbears
terran warbears

Mijn apartment met dakterras die uit huur ging was 140.000 in 2011 en nu staat ook een tekoop die van binnen zelfde uit ziet hoe mijn apartment uit zag in 2011. Kost nu 180.000 lol en dit zonder dakterras Dit echt ziek hoe om hoog gaat met prijs http://www.funda.nl/koop/oss/appartement-40898140-baljuwstraat-28/

Vor 14 Tage
Guidion NL
Guidion NL

Geniaaal dit

Vor 14 Tage
Vincent Veldhuizen
Vincent Veldhuizen

Gewoon elk jaar VVD blijven stemmen dan gaat dit allemaal nog jaren door

Vor 14 Tage
michel guijt
michel guijt

Het leek dat Nederland failliet is. Bijna alles gaat naar buitenland. Alles is te koop. De normale mensen worden gewoon gebruikt. Net als in 1940. De monteur zat buiten achter de auto. En de elite zaten droog binnen in de auto.

Vor 14 Tage
Mirko Van Gestel
Mirko Van Gestel

14:49

Vor 14 Tage
Mirko Van Gestel
Mirko Van Gestel

15:02

Vor 3 Tage
F1 FAN 1433
F1 FAN 1433

15:27 je ziet ze gewoon staan (niet dat ik dacht dat ze echt in een huis stonden)

Vor 14 Tage
Joel Tan
Joel Tan

Waarom is dit altijd zo hilarich😂😂

Vor 14 Tage
Rugon
Rugon

Gewoon scheefhuurders wegjagen. Komen er vanzelf meer woningen vrij om in te investeren.  /s

Vor 14 Tage
magerehenk
magerehenk

nieuwe economische crisis in 3...2...1...

Vor 14 Tage

Nächstes Video